Το 29ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.
Επεισόδιο 29 : Η Victoria κι ο Felipe είναι μόνοι στο αγρόκτημα κι αυτή βρίσκει ευκαιρία να τον ευχαριστήσει που βοήθησε τον Miguel. Ο Nicolas προειδοποιεί τον Miguel ότι η κοινωνία δεν θα αποδεχθεί την σχέση του με μια λευκή γυναίκα. Οι δυο τους φτάνουν στο αγρόκτημα και ο Miguel δέχεται τις επευφημίες και τις ευχαριστίες των σκλάβων. Ο Nicolas διατάζει τον Miguel να δουλέψει στα χωράφια μαζί με τους υπόλοιπους και όλοι ξαφνιάζονται με αυτό. Οι σκλάβοι αισθάνονται ασφαλείς που ο Miguel είναι μαζί τους. Εκείνος τους λέει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας λευκός άντρας βρίσκεται στη φυλακή για εγκλήματα κατά των σκλάβων και τους εμψυχώνει να προχωρήσουν. Η Angela ζητά από τους Manuela Jesus και Gabriel να μαζέψουν χρήματα για να αγοράσουν την ελευθερία του Miguel και ο Gabriel πρώτος πουλάει το μουσικό του όργανο. Η Victoria πηγαίνει στα χωράφια κα ζητά από τον Julian να τους δώσει ένα δεκάλεπτο διάλειμμα λέγοντας του ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να είναι πιο αποδοτικοί. Αυτός υπακούει…

Παραγωγή: Κολομβία, 2016.
Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: