Το 48ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 48ο. Η Adela τιμωρεί την Bumbi παρόλο που η Milagros της λέει ότι είναι άρρωστη. Ο Nicolas κάνει δώρο ένα περιδέραιο στη Victoria επειδή είναι καλή, πιστή και όμορφη και την αναγκάζει να βγάλει το μενταγιόν που της είχε δώσε η Lorenza. Η Victoria παρεμβαίνει για να σταματήσει την Adela που συνεχίζει να τιμωρεί την Bumbi. Ο Nicolas σταματάει την Adela και δίνει στην Bumbi δύο ώρες ανάπαυση. Ο Felipe λέει στην Ana ότι δεν συμφωνεί με ό,τι έγινε στην εκκλησία και με τους υποκριτές που από τη μία την κρίνουν κι από την άλλη προσεύχονται. Στο αγρόκτημα, όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τις προετοιμασίες για το πάρτι. Στο δρόμο που οδηγεί στο αγρόκτημα, μια ομάδα στρατιωτών σταματούν τους μουσικούς που πηγαίνουν στο πάρτι, αλλά εκείνοι χορεύουν και αποσπούν την προσοχή τους.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: