Το 62ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 62ο. Ο Miguel και οι άλλοι σκλάβοι φτάνουν στην Eden. Ο Miguel είναι προετοιμασμένος για την περίπτωση που ο Nicolas έχει αλλάξει γνώμη. Ο Felipe φτάνει στο αγρόκτημα τη στιγμή που ο Nicolas και ο Miguel είναι έτοιμοι να υπογράψουν την συμφωνία ενώ περιμένουν τον δικαστή να έρθει. Ο πατέρας Octavio εξομολογείται στον Tomas και την Lorenza ότι έσωσε την Victoria όταν ήταν μικρό κορίτσι και ότι ο Nicolas ήταν αυτός που δολοφόνησε την πραγματική Μαρκησία. Ο Tomas είναι έξαλλος και οδηγεί τον ιερέα στο κυβερνείο για να καταθέσει μπροστά στον στρατηγό Marquez. Ο Miguel και οι άντρες του φτάνουν στο αγρόκτημα. Η Victoria προλαβαίνει να φωνάξει ότι είναι παγίδα κι αμέσως αρχίζει μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Miguel και τον Nicolas. Ο Nicolas πυροβολεί τον Felipe και ο Miguel καταφέρνει να τρέξει έξω από το αγρόκτημα μαζί με την Victoria.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: