Το δέκατο επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 10: Στο ταξίδι για την παραλία, η Μαρκησία συζητάει με την Rosa και διακρίνει ότι είναι ευτυχισμένη που είναι σκλάβα. Η Adela και ο Nicolas ανησυχούν μήπως η Μαρκησία θελήσει να γυρίσει στην Ισπανία χωρίς να παντρευτεί τον Nicolas. Ο Πατέρας Octavio προτείνει να μην την πιέσουν μετά από όσα πέρασε. Ο Nicolas δίνει οδηγίες στον Morales πώς να ξεμπερδέψει με την Eugenia και την εισαγόμενη μηχανή. Επίσης, συστήνει την Μαρκησία σε όλους τους ιδιοκτήτες αγροκτημάτων αλλά και στον καλύτερο δάσκαλο ιππασίας. Η Victoria προσποιείται αδιαθεσία για να μην καταλάβουν οι καλεσμένοι ότι δεν ξέρει να ιππεύει. Η Adela αποφασίζει να φωνάξει τον γιατρό ενώ με έκπληξη ακούει την Victoria να ζητάει να έρθει ο Miguel. Ο Morales εκτέλεσε την αποστολή που του είχε αναθέσει ο Nicolas όσο αφορά τη μηχανή…..

Παραγωγή: Κολομβία, 2016.
Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: