Το 38ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 38ο. Ο Nicolas ζητά από τη Hilaria να μάθει λεπτομέρειες για το θέμα των σκλάβων και σε αντάλλαγμα της υπόσχεται να της φέρει κοντά της το γιο της που βρίσκεται στα ορυχεία. Εκείνη συμφωνεί να του φέρνει πληροφορίες και ετοιμάζεται αμέσως. Ο Siervo φέρνει στη Remedios ένα δώρο εκ μέρους του Trinidad και η Victoria που βλέπει το δώρο λέει ότι οι άνθρωποι που αγαπούν δίνουν μαργαριτάρι ως δώρο, επειδή σημαίνει αγνότητα. Η Adela φωνάζει τη Hilaria για να τη βοηθήσει στο μπάνιο, αλλά αυτή δεν απαντά, έτσι η Victoria πηγαίνει να τη βοηθήσει. Η Adela δεν δέχεται τη βοήθειά της και της ζητάει να στείλει μία άλλη σκλάβα. Η Victoria στέλνει τον Siervo και η Adela τσιρίζει και τον διώχνει. Όλοι είναι μαζεμένοι στο πανδοχείο και η Hilaria προσπαθεί να ακούσει αυτά που λέει ο Miguel με τους άλλους σκλάβους…

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: