Το 37ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 37ο. Η Angela μιλάει με τον Gabriel για τη δολοφονία των Catalina και Isaias και σκέφτονται πόσο σοβαρά έχουν γίνει τα πράγματα πλέον. Οι Gabriel και Jesus σκέφτονται να κάνουν τη συνάντηση στο πανδοχείο, αλλά η Manuela έχει αντιρρήσεις γιατί θεωρεί ότι είναι επικίνδυνο. Ο Jesus τελικά την πείθει, αλλά αυτή ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη σε όλο αυτό. Η Victoria επιστρέφει και στο δρόμο έχει την ευκαιρία να ζητήσει από τον Bernal να την αφήσει κοντά στο ποτάμι για να φρεσκαριστεί. Ο Bernal γυρίζει στην Eden και η Victoria πηγαίνει στο πηγάδι και περνάει μέσα από το τούνελ. Ο Nicolas πηγαίνει να συμπαρασταθεί στο σπίτι του Felipe, αλλά αυτός τον απειλεί με όπλο και τον διώχνει, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της αδελφής του. Η Remedios προσπαθεί να περπατήσει με κάτι πατερίτσες που της έφτιαξε ο Tomas και η Isabel την ενθαρρύνει…

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: