Το 36ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 36ο. Ο Julian και άλλοι άντρες ψάχνουν για τον Marcos. Ο Tomas μιλάει για φήμες που λένε ότι ένας σκλάβος από ένα άλλο αγρόκτημα δραπέτευσε. Ο Felipe πιέζει την αδελφή του να φύγει όσο γίνεται πιο μακριά από το αγρόκτημα για να μην της συμβεί κάτι εξαιτίας του. Η Catalina και ο Isaias ταξιδεύουν και συζητούν ήρεμα, όταν ξαφνικά ένας άντρας εμφανίζεται στο δρόμο τους. Η Catalina αναγνωρίζει ότι είναι ο άντρας που την απείλησε και αυτός τους σκοτώνει και τους δύο. Η Milagros αποκαλύπτει στους Miguel, Tomas και Trinidad ότι ο σκλάβος που απέδρασε είναι ο Marcos και ότι ο Caicedo είναι στη φυλακή. Οι τρεις άντρες φοβούνται και μιλούν χαμηλόφωνα. Η Victoria είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Santa Marta, αφού ο Nicolas πηγαίνει εκεί και του λέει ότι θέλει να πάει στην εκκλησία να προσευχηθεί για το γάμο τους. Η Adela διατάζει τη Milagros να πάει στο σπίτι του Granados…

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: