Το 40ό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 40ό. Η Adela ζητάει από τον Nicolas να στείλει τη Hilaria στα ορυχεία γιατί θέλει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Ο Nicolas, που πρόκειται να λείψει μερικές μέρες για να πάει να πουλήσει τους σκλάβους, αποχαιρετά τη Victoria και την ενημερώνει ότι η Adela θα είναι υπεύθυνη για το αγρόκτημα. Η Adela είναι ανήσυχη αλλά δεν το δείχνει. Η κηδεία της Catalina Restrepo βρίσκεται σε εξέλιξη και η Angela λέει μερικά λόγια προς τιμήν της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Nicolas προσπαθεί να δώσει στη Hilaria μια ευκαιρία να επιστρέψει στην Eden, ρωτώντας την τι άκουσε στη συνάντηση των σκλάβων. Εκείνη δεν του λέει τίποτα και αυτός αποφασίζει να προχωρήσει στην πώλησή της. Η Remedios επιστρέφει στον Trinidad το δώρο του, λέγοντάς του ότι είναι αδύνατο να υπάρξει φιλία μεταξύ τους…

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: