Το 39ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 39ο. Οι Miguel, Tomas και Trinidad παίρνουν τη Δικαιοσύνη στα χέρια τους ενάντια στον Granados για να τον κάνουν να πληρώσει για τους θανάτους των αθώων. Του κάνουν ό,τι έχουν κάνει οι αφέντες στους σ’ αυτούς. Ο Julian και η Milagros φιλιούνται παθιασμένα και κάνουν έρωτα. Οι Miguel και Trinidad ακούν από τον Granados ότι ο Cuno ήταν αυτός που πρόδωσε τον Marcos. Ο Miguel λέει στον Paca να πάει την Ana στο σπίτι του Restrepo. Αυτός τους καλοδέχεται και τους βοηθάει. Ο Marquez συναντά τον Granados και τον επιπλήττει που δεν ήταν παρών την ώρα που συνέλαβαν τον Caicedo, τον ρωτάει για τον Garcia και τον κατηγορεί για την κακοποίηση της Ana. Ο Miguel ομολογεί στoν Trinidad ότι η Μαρκησία είναι η Victoria, η γυναίκα του και η πραγματική ιδιοκτήτρια της Eden, κόρη της οικογένειας Quintero…

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: