Το 61ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 61ο. Ο Nicolas ανακοινώνει στους Adela, Victoria και Remedios ότι χρίστηκε κυβερνήτης. Η Eugenia κλαίει γιατί δεν θέλει να πεθάνει ο Marquez. Ένας ιερέας από την Cartagena φτάνει για να τους παντρέψει με μάρτυρες τον Felipe και την Ana. Η Milagros ζητάει από τον Nicolas να μην πουλήσει τον πατέρα της, όμως εκείνος φωνάζει ότι όλοι θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες, ενώ τον αφήνει να φύγει. Ο Paca ενημερώνει τους σκλάβους ότι ο Nicolas είναι ο νέος κυβερνήτης της Santa Marta, την ίδια στιγμή που ο νέος κυβερνήτης ανακοινώνει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να μιλήσει με τους επαναστάτες για το καλό της κοινωνίας. Ο Julian βρίσκει την ομάδα στα βουνά. Ο Felipe φέρνει στον Miguel το μήνυμα από τον Nicolas, ότι επιθυμεί διάλογο και ο Miguel συμφωνεί.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: