Το 41ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 41ο. Η Hilaria είναι πολύ κουρασμένη από το ταξίδι και λέει στον Julian ότι είναι καλός άνθρωπος και δεν θα έπρεπε να συνεργάζεται με τον διαβολικό Nicolas. Η Victoria βρίσκεται ακόμα μέσα στο τούνελ και είναι εξουθενωμένη. Επαναλαμβάνει συνέχεια τη λέξη Orujimi. Ο Miguel είναι κι αυτός μέσα στο τούνελ και την ψάχνει. Η Remedios ενημερώνει την Adela και την Eugenia ότι η Μαρκησία έφυγε για βόλτα πριν από δύο ώρες και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Η Eugenia υποψιάζεται ότι θέλει να το σκάσει και όταν μαθαίνει ότι λείπει και ο Miguel υποψιάζεται ότι οι δυο τους είναι μαζί. Η Hilaria αφήνει την τελευταία της πνοή στη διαδρομή. Ο Julian δείχνει πολύ στενοχωρημένος, ενώ ο Nicolas είναι αδιάφορος. Δύο άγνωστα άτομα εμφανίζονται, η Ayotunde και ο Abdul. Είναι πολύ διαφορετικοί από τους άλλους και περίεργα ντυμένοι. Η γυναίκα μοιάζει πολύ με τη Lorenza.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: