Το 58ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 58ο. Ο Miguel και οι άλλοι σκλάβοι απελευθερώνουν τον Marquez για να μεταφέρει στην πόλη ένα μήνυμα. Ο στρατηγός φτάνει στην πόλη, αλλά δεν μεταφέρει το μήνυμα, αντίθετα διατάζει τους άντρες του να πάνε να αιχμαλωτίσουν τους σκλάβους. Η Eugenia μαζεύει τα πράγματά της και ο Marquez προσπαθεί να τη σταματήσει, λέγοντάς της ότι θα καταστραφεί. Εκείνη φεύγει, αυτός τρέχει πίσω της και τη φιλάει λέγοντάς της ότι είναι η γυναίκα του. Ο Nicolas συναντά την αληθινή Μαρκησία και της λέει ότι ήταν αρραβωνιασμένοι, αλλά μπορεί να διορθώσει ό,τι συνέβη. Η Μαρκησία είναι χαρούμενη. Ο Nicolas νευριάζει όταν θυμάται ότι η Victoria παρίστανε ότι ήταν η Μαρκησία. Ο Trinidad και ο Miguel ετοιμάζουν ένα νέο σχέδιο για να στείλουν το μήνυμά τους στους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: