Το τρίτο από τα τέσσερα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Στον κόσμο του Έστον» (Inside Heston’s World), παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:30. 

Πρόκειται για μια περιήγηση στα παρασκήνια του φημισμένου εστιατορίου «Fat Duck» κατά τη διάρκεια αλλαγής του, αλλά και μια διαδρομή στη ζωή και στο μυαλό του εκκεντρικού δημιουργού του, σεφ Έστον Μπλούμενταλ. 

Ο Έστον Μπλούμενταλ έχει δημιουργήσει έναν γαστρονομικό κόσμο, η μαγεία του οποίου δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Τα εστιατόριά του και οι γαστρονομικές του εμπνεύσεις έχουν ορίσει νέα επίπεδα μαγειρικής αριστείας και νέους τρόπους θεώρησης των τροφίμων.

Όμως, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση στη δημιουργική του κουζίνα: να μετακομίσει 10.500 μίλια μακριά από το Λονδίνο στη Μελβούρνη (Αυστραλία) το εστιατόριό του, τις εγκαταστάσεις του αλλά και όλο το προσωπικό του. Εκεί, θα προσπαθήσει όχι μόνο να λειτουργήσει το εστιατόριο αλλά να φέρει μια νέα σιωπηρή επανάσταση στη μαγειρική και στη διατροφή σ’ ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον.

Πρόκειται για το μοναδικό τριών αστέρων Michelin εστιατόριο που έχει προσπαθήσει ένα τέτοιο εγχείρημα και η σειρά αυτή παρακολουθεί για ένα χρόνο την αξιοσημείωτη αυτή περιπέτεια.

Inside Heston

Μοιράσου το άρθρο: