Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και κάθε μέρα στις 15:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη νέα συναρπαστική νεανική σειρά, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca».

MASSA FRESCA Epeisodio 1o (14)Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της  μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε  πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

MASSA FRESCA Epeisodio 1o (2)
Επεισόδιο 1o
: Η 20χρονη Μαρία, υπάλληλος σε πιτσαρία, έχει αργήσει και οδηγεί γρήγορα με το μηχανάκι της, όταν χτυπάει το κινητό της. Είναι ο Σέρτζιο, ο γιος της ιδιοκτήτριας της πιτσαρίας που ανησυχεί κι ενώ προσπαθεί να του δικαιολογηθεί, τρακάρει και τραυματίζεται στην προσπάθειά της να εμποδίσει ένα αυτοκίνητο να χτυπήσει δύο παιδιά.

Στο μεταξύ, στο σπίτι της οικογένειας Ελίας όλοι ασχολούνται με την ετοιμασία των πέντε παιδιών για το σχολείο, με επιπλέον δυσκολία από τη συνηθισμένη, γιατί παράλληλα ετοιμάζονται για τα γενέθλια της Τερέζας. Στην Ιταλία, ο Φρανσίσκο ξυπνάει από το τηλεφώνημα του αδελφού του. Ο θείος των παιδιών είναι μαζί με μια όμορφη Ιταλίδα και λέει ότι δεν θα πάει στα γενέθλια της Τερέζας γιατί έχει δουλειά. Η Μαρία  πρέπει να ξεπληρώσει ένα χρέος 20.000 από τη θεραπεία της  μητέρας της, που πέθανε από καρκίνο. Ζητάει βοήθεια από την ιδιοκτήτρια της πιτσαρίας στην οποία εργάζεται, αλλά αυτή αρνείται.  Ο Σέρτζιο για να τη βοηθήσει διοργανώνει μια μουσική βραδιά στην πιτσαρία, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία, η οποία δεν χαίρεται καθόλου όταν το μαθαίνει.

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα ΜπαράντεςMASSA FRESCA Epeisodio 1o (6)

Μοιράσου το άρθρο: