Το ένατο και το δέκατο επεισόδιο του Β΄κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:40.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

(Β΄Κύκλος) – Επεισόδιο 9οMε την κατηγορία της προδοσίας να τον βαραίνει σαν Δαμόκλεια σπάθη, τον Άφριν περιμένει σκληρή μοίρα. Οι προοπτικές της Άλις είναι εξίσου σκοτεινές και δυσοίωνες, ενώ και το πεπρωμένο του Ραλφ παίζεται – δεν βοηθούν οι αποκαλύψεις του Ίαν για το ρόλο του Ραλφ στην υπόθεση Σουντ.

(Β΄Κύκλος) – Επεισόδιο 10οΟ Άφριν προσπαθεί να σταματήσει την Άλις και τον Τσάρλι να μην φύγουν για Αγγλία, ενώ ένα μοιραίο εμπόδιο στο δρόμο τούς περιμένει. Η Σίνθια προχωρά σε μια επένδυση-έκπληξη και η Σούνι διοργανώνει μια επίσημη τελετή για..

Ιστορική δραματική σειρά, παραγωγής Αγγλίας 2015.

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Μοιράσου το άρθρο: