Το τρίτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ κοινωνικού περιεχομένου «Χαμαιλέων» (The Chameleon), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:05.

Σειρά ντοκιμαντέρ 10 ωριαίων επεισοδίων. 
Υπόθεση: 
Ο Σεμπάστιαν είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας και ένας πραγματικός «χαμαιλέων»: όπου κι αν βρεθεί, προσαρμόζεται αμέσως.  Ταξιδεύει στα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη και παρακολουθεί την καθημερινότητα των ανθρώπων. Τα ταξίδια του περιλαμβάνουν τις περιπέτειες των Λατινοαμερικάνων, που προσπαθούν να φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη ζωή των φυλακισμένων στην Παλμασόλα της Βολιβίας, τους εργάτες στα ορυχεία χρυσού στις Φιλιππίνες και τους χρήστες ναρκωτικών στο Μπουένος Άιρες. Ο Σεμπάστιαν μιλάει μαζί τους χωρίς προκαταλήψεις και παρουσιάζει τα πορτραίτα των ανθρώπων που θεωρούνται απόκληροι.
Eπεισόδιο 3ο: Το νεκροτομείο του Σαν Σαλβαδόρ συνεργάζεται άμεσα με τα γραφεία κηδειών. Πολλές φορές είναι κατάμεστο από συγγενείς θυμάτων. Κάποιοι θρηνούν και κάποιοι είναι εντελώς ανέκφραστοι, λες και ο θάνατος ήταν προκαθορισμένος, κάτι συνηθισμένο να τρώει τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι ένα 18-χρονο παιδί. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι η πιο βίαιη πόλη του κόσμου. Το 2015, περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν πό πυροβολισμούς και περισσότεροι από 2.000 εξαφανίστηκαν. Ο Σεμπάστιαν παρακολουθεί την κόλαση αυτή, δίπλα στους ιατροδικαστές της πόλης, τους «πρωταγωνιστές» αυτού του θλιβερού σκηνικού.

 Σκηνοθεσία: Sebastian Perez Pezzani, Cyril Thomas, Grégory Roudier, Gaël Mocaer

Παραγωγή: Capa Presse, 2016-2017

Μοιράσου το άρθρο: