Το 391ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 391o. Η Λουσία θα έχει μια συζήτηση με τον Ρικάρντο και την Κάρμεν, που θα καθορίσει το μέλλον των Σαμάνς. Από την άλλη, η Σάρα έχει ήδη πάρει την απόφασή της σχετικά με την αναχώρησή της για το Μεξικό και θα πει στον Λουίς τι σκέφτεται. Ο Αρτούρο θα προσπαθήσει να στηρίξει τρυφερά την Κάρμεν, η οποία ανησυχεί για την εξουσία που αρχίζει να αποκτά η Λουσία. Η Εύα και ο Ρικάρντο είναι μπερδεμένοι, αλλά αρχίζουν να διαισθάνονται τη σχέση ανάμεσα στη Λουσία και τον ισχυρό Μεξικανό επιχειρηματία Άλντο Ρόχας. Η Μόντσε ανησυχεί για το εργασιακό της μέλλον στο καθαριστήριο.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: