Το 344ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 344ο. Ο Βίκτορ έχει αποφασίσει να κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρεί με τη Φενγκ. Για την ώρα, περιορίζεται σ’ ένα τηλεφώνημα. Δεν της αποκαλύπτει ότι της είχε πει ψέματα, για να μη χρειαστεί να μιλήσει για την «υποτιθέμενη» στειρότητά του, ούτε της λέει ότι περιμένει παιδί με την Πάτρι. Εκείνη, από τη μεριά της, δεν αποκαλύπτει ότι, στην πραγματικότητα, δεν πήγε ποτέ στην Κίνα, επειδή δεν μπορούσε να τον ξεχάσει. Τουλάχιστον, αυτό το τηλεφώνημα αρκεί για να πειστούν και οι δύο για κάτι. Δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπαδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ

Μοιράσου το άρθρο: