Το 345ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 345ο. Σε μια τυχαία επίσκεψή του, ο Ρικάρντο βλέπει την Εύα και τον Μον αγκαλιασμένους στο μικρό γραφείο του καθαριστηρίου. Ο Ρικάρντο φεύγει χωρίς να τον δουν, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Νταμιάν έχει δει τον Ρικάρντο, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς από τους τρεις. Δεν θα διστάσει να πει στην Εύα ότι ο νέος γενικός διευθυντής της Σαμάνς έχει τρελαθεί από τη ζήλια του. Στο σπίτι της Ερέα, ο Λουίς και η Σάρα βρίσκονται στο στόχαστρο. Η Σάρα, όμως, γνωρίζει πώς να βοηθήσει την Ερέα ψυχολογικά και δεν θα την αφήσει στην τύχη της.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπαδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ

Μοιράσου το άρθρο: