Το 361ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 361ο. Η Εύα ανακάλυψε από την Πάτρι ότι το δώρο που της έκανε ο Ρικάρντο, και εκείνη θεωρούσε τόσο ωραίο και ρομαντικό, έμοιαζε πολύ με τα δώρα που έκανε στην ξαδέρφη της Λουσία, όταν είχαν αρχίσει τη σχέση τους πριν κάποια χρόνια. Η Εύα αισθάνεται σαν υποκατάστατο και αποφασίζει να χωρίσει από τον Ρικάρντο. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Μουνιόθ, ο Αρτούρο Τόρες έχει μπλέξει με δύο επικίνδυνες και ζηλιάρες γυναίκες, τη Ρόζα Μουνιόθ και την Κάρμεν Ιγκλέσιας.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: