Το 362ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 362ο. Ο Ρικάρντο πήγε στον Φάρο για να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα με την Εύα, αλλά η Άνχελα και η Φίνα δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να της μιλήσει και να την ξαναπληγώσει. Η Φενγκ παραπονιέται στον Βίκτορ γιατί της έχει κρύψει πολλά σχετικά με την Πάτρι. Ότι γύρισε στη δουλειά στο ανθοπωλείο, ότι πήγε να την επισκεφθεί χωρίς να ρωτήσει τη Φενγκ αν ήθελε να πάει μαζί του. Αυτό που δεν ξέρει η καημένη η Φενκ είναι ότι το πιο σοβαρό πράγμα που της κρύβει ο Βίκτορ σχετικά με την εγκυμοσύνη της Πάτρι είναι πως αυτός είναι ο πατέρας.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: