Το 371ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 371o. Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η ΜΚΟ, με την οποία συνεργάζεται ο Λουίς, έχει λάβει ένα σημαντικό ποσό, 250.000 ευρώ. Το ίδιο χρηματικό ποσό φυλούσε και η ίδια στο χρηματοκιβώτιο της Σαμάνς για λογαριασμό του Ιβάν, του γιου του Λουίς. Τα χρήματα είχαν κάνει, όμως, φτερά πριν από έναν μήνα. Από την άλλη, δεν έφτανε που η Φενγκ χρειάστηκε να συγχωρήσει τον Βίκτορ για την απιστία του με την Πάτρι και την εγκυμοσύνη, έπρεπε τώρα να ανεχτεί την Πάτρι στο σπίτι του Βίκτορ.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: