Το 372ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 372o. Η Φίνα δεν έχει συνηθίσει ακόμα τη συγκατοίκηση με τον Γκασπάρ στο διαμέρισμα της οικογένειας Τόρες. Από φόβο μήπως τη νύχτα επιχειρήσει να την πλησιάσει, του ρίχνει ένα ελαφρύ ηρεμιστικό στο ποτήρι του. Θα πετύχει, όμως, το σχέδιό της; Ο Βίκτορ γυρίζει στο σπίτι χτυπημένος. Είναι σίγουρος ότι η επίθεση έχει σχέση με τις πιέσεις που δέχεται για να υπογράψει με την εταιρεία από την οποία έπαιρνε παράνομα προμήθειες. Στη Φενγκ λέει ότι του επιτέθηκαν εγκληματίες.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: