Το 375ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 375o. Ο Ρικάρντο έχει ανακαλύψει μια μικρή ανωμαλία στα συμβόλαια με τον προμηθευτή που θα κατασκευάσει τις πισίνες στο πολυτελές συγκρότημα της Σαμάνς. Ο Βίκτορ φοβάται ότι έμαθε για τα μαύρα χρήματα που πήρε για να κλείσει τη δουλειά, αλλά, για την ώρα τουλάχιστον, φαίνεται ότι ο Ρικάρντο δεν γνωρίζει αυτή τη «λεπτομέρεια». Η Φίνα, από την άλλη, ανακαλύπτει το ψέμα. Ο Γκασπάρ και ο Νταμιάν έχουν επινοήσει την Έστερ για να κάνουν τη Φίνα να ζηλέψει και να φοβηθεί ότι θα χάσει τον Γκασπάρ.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: