Το 376ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 376o. Η Εύα εξομολογείται ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, γιατί φοβάται μια κληρονομική ασθένεια που κόστισε τη ζωή στο παιδί της όταν ήταν μόλις 4 ετών. Ο Ρικάρντο θέλει χρόνο για να αφομοιώσει όλες αυτές τις πληροφορίες. Η Εύα είναι σίγουρη ότι ο Ρικάρντο δεν θα καταλάβει ποτέ και θα την απορρίψει γι’ αυτόν τον λόγο. Η Φίνα και ο Γκασπάρ αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της συγκατοίκησης. Ο Γκασπάρ κοιμάται με ανοιχτό ραδιόφωνο, κάτι που δεν αρέσει πολύ στη Φίνα.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: