Το 388ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 388o. Η Εύα και ο Ρικάρντο συμφιλιώνονται. Παρ’ όλα αυτά, αρνείται το κόσμημα που της χαρίζει. Και οι δύο ανησυχούν για τα εμπόδια που τους βάζει η Λουσία για να γίνει επιτέλους «ένας ελεύθερος άντρας». Η Ερέα και ο Λουίς συνεχίζουν να μαλώνουν για την πιθανή αποχώρηση της Σάρα: αν θέλει να συμμετάσχει στο πρότζεκτ, θα πρέπει να θυσιάσει πολλά πράγματα. Κανείς από τους δύο δεν θέλει να φύγει. Η Φενγκ θα προσπαθήσει να πείσει τον Βίκτορ να της πει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους χάλασε τα αρχιτεκτονικά του σχέδια. Ο Ρικάρντο συνεχίζει να ανησυχεί για τον Βίκτορ. Κατά την άποψή του μοιάζει με ζητιάνο. Ο Ρικάρντο θα προσπαθήσει να του φτιάξει τη διάθεση.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: