Το 381ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 381o. Ο Ρικάρντο και η Εύα μένουν άφωνοι μπροστά στην εμφάνιση της Λουσία, που είναι ντυμένη υπέροχα. Όταν φτάνει στο καθαριστήριο, η Εύα δεν αντέχει και αρχίζει να κλαίει. Η Φίνα, ανήσυχη και μπερδεμένη, την αγκαλιάσει. Στο μεταξύ, το σπίτι του Μιγκέλ είναι γεμάτο με της βαλίτσες της Ερέα και τα σακίδια της Σάρα. Ο Λουίς και η Σάρα, κάθονται και περιμένουν την Ερέα. Ο Λουίς κοιτάζει τη Σάρα και μοιάζουν έτοιμοι να φιληθούν. Η Ερέα εισβάλλει στο διαμέρισμα. Ο Βίκτορ μπαίνει στο γραφείο των Σαμάνς, μετά την αντιπαράθεσή του με τον Αρτούρο, με κούτες για να μαζέψει τα πράγματά του. Βλέπει τα κουτιά θλιμμένος. Σε ένα από αυτά υπάρχει μια φωτογραφία του με τον Μανουέλ. Την βγάζει έξω και την κοιτάζει, χαμογελώντας πικρά.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: