Το 382ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 382o. Η Εύα διατηρεί την ίδια αυστηρή στάση, αλλά αρχίζει να τρέμει ακούγοντας τα λόγια του Ρικάρντο. Συνεχίζει να τον αγνοεί, ωστόσο. Ο Ρικάρντο, σίγουρος για όσα είπε, φεύγει. Η Εύα μένει μόνη και πικραμένη, και αναρωτιέται αν έκανε καλά που τον άφησε να φύγει. Στο μεταξύ, ο Αρτούρο είναι έξαλλος και μοιάζει έτοιμος να επιτεθεί στον πατέρα του. Ο Βίκτορ είναι σκεπτικός. Η Φενγκ τον κοιτάζει, γεμάτη ανησυχία και περιέργεια. Η Πάτρι μπαίνει και κάθεται μαζί τους, ενοχλημένη. Ο Βίκτορ και η Φενγκ απομακρύνονται, και χαμογελούν αμήχανα.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: