Το 389ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 389o. Η Ερέα είναι μπερδεμένη μετά την τηλεφωνική συζήτηση με τον Γκονζάλο, που θέλει να την ξανακατακτήσει. Η Κάρμεν θα μοιραστεί με τον Αρτούρο την ανησυχία της για το τόσο ακριβό κόσμημα που αγόρασε ο Βίκτορ στην Εύα ως σύμβολο της αγάπης του. Ο Αρτούρο δεν θα χάσει την ευκαιρία για να προσπαθήσει να την σαγηνεύσει. Η Λουσία θα συναντηθεί με τον Λουίς, που θέλει να γεφυρώσει το χάσμα που έχει με τον Ρικάρντο. Ο Ρικάρντο τού ζήτησε να μιλήσει μαζί της και να πάρει πληροφορίες. Ο Χαβιέ θα μάθει για τη συζήτηση του αδερφού του με την Ερέα. Στο καθαριστήριο, ο Νταμιάν θα αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στη Φίνα, γιατί νομίζει ότι είναι πιθανό να προτιμούν την Μόντσε από εκείνον. Η Λουσία και ο Ρικάρντο θα έχουν κι άλλες συγκρούσεις σχετικά με την κηδεμονία του γιου τους Ντιέγκο.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: