Το 390ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 390o. Ο Χαβιέ και η Μαϊτέ σοκάρονται όταν μαθαίνουν ότι ο Γκονζάλο εγκατέλειψε το κέντρο όπου ήταν κλεισμένος, και προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Ο Ρικάρντο συνεχίζει να πολεμά τη Λουσία για την κηδεμονία του Ντιέγκο, αλλά εκείνη θα χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα για να τον κάνει να υποφέρει. Ευτυχώς για τον Ρικάρντο, η Εύα θα μαλώσει με τη Λουσία για να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της. Από τη μεριά της, η Όλγα θα μοιραστεί με τον Μάριο την επιθυμία της να δουλέψει στο ανθοπωλείο, ενώ εκείνος προτιμά τη Μόντσε. Στο καθαριστήριο, ο Νταμιάν και η Μόντσε πασχίζουν να δείξουν ποιος είναι καλύτερος υπάλληλος. Η Φενγκ θα προσπαθήσει να παρηγορήσει τον Βίκτορ για να μη νιώθει τόση πίεση από τη δουλειά.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: