Το 392ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 392o. Η Εύα νιώθει παγιδευμένη. Αγαπά τον Ρικάρντο, θέλει να έχει μια κοινή ζωή μαζί του. Γι’ αυτό θα του θέσει ένα τελεσίγραφο. Από την άλλη, η Σάρα θα δείξει στον Λουίς ότι είναι πανευτυχής τώρα που μπορεί να μείνει στο πλευρό του. Ο Νταμιάν θα έχει τη στήριξη της Εύα, που τον εκτιμά ως εργαζόμενο του καθαριστήριου. Η Κάρμεν πιέζει τον Ρικάρντο να της πει ό,τι ξέρει για την Λουσία και τον Μεξικανό μεγιστάνα Άλντο Ρόχας. Ο Μάριο και η Όλγα εξακολουθούν να σχεδιάζουν να αγοράσουν το ανθοπωλείο.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: