Το 394ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 394o. Ο Μεξικανός επιχειρηματίας και σύντροφος της Λουσία, Άλντο Ρόχας, επισκέπτεται ξαφνικά το καθαριστήριο και θα διαφωνήσει έντονα με την Άνχελα και τη Φίνα. Ο Αρτούρο και ο Βίκτορ θα έχουν μια έντονη συζήτηση γύρω από τις φήμες που διαδίδει ο Αρτούρο, και θα πιαστούν στα χέρια. Η Κάρμεν θα αποκαλύψει στον Αρτούρο ότι είχε μια συζήτηση με την Ρόζα και εκείνος θα ανησυχήσει πολύ. Η Όλγα θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μόντσε είναι άνεργη για να της πάρει τη θέση στο ανθοπωλείο. Η Ερέα θα βοηθήσει τη Σάρα να πάει άψογη στη συνέντευξη για τη δουλειά. Η Μαϊτέ θα ερευνήσει τη ζωή του Χαβιέ. Θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: