Το 343ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 343ο. Ο θυμός της Ερέα γίνεται όλο και πιο παράλογος. Τώρα, υποψιάζεται ότι ο θείος της, Λουίς, αρνήθηκε να σώσει τον Γκονζάλο όταν ήρθε στο διαμέρισμα τη νύχτα που δηλητηριάστηκαν. Ο Ρικάρντο ακούει έκπληκτος τις κατηγορίες και προσπαθεί να μεσολαβήσει μπροστά σε μια Ερέα που πληγώνει τον Λουίς με τα λόγια της. Ο Γκασπάρ Τόρες παρεμβαίνει, επίσης, όταν ο Αρτούρο προσβάλλει τη Φίνα.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπαδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ

Μοιράσου το άρθρο: