Το 395ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 395o. Ο Βίκτορ δέχεται μια αγωγή για επίθεση και η Φενγκ θα αλλάξει άποψη γι’ αυτόν. Δεν θέλει να είναι ερωτευμένη με έναν άντρα βίαιο και χωρίς δουλειά. Η Κάρμεν και ο Αρτούρο θα γνωρίσουν επιτέλους τον Άλντο Ρόχας και θα κάνουν μια σύσκεψη που θα είναι καθοριστική για το μέλλον της επιχείρησης. Θα έχει σχέση η Λουσία με την απόφαση που θα πάρουν; Από την άλλη, η Φίνα θα ζητήσει από τον Γκασπάρ να δώσει δουλειά στη Μόντσε στο ανθοπωλείο. Η Βιολέτα, μια νέα και όμορφη δικηγόρος που μόλις ήρθε στην πόλη, θα έχει την πρώτη της επαφή με τον Αρτούρο.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: