Το 384ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 384o. Η Φενγκ ανησυχεί μετά την απότομη αντίδραση του Βίκτορ. Λυπάται που χάλασε το σχέδιό της να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Η Πάτρι έρχεται αντιμέτωπη μαζί του, αν και με λεπτότητα. Ο Ρικάρντο μιλά στο τηλέφωνο με την εταιρεία που θέλει να εγκαταστήσει τα θερμοκήπια των Σαμάνς στο Πολύγωνο. Ο Μάριο και ο Γκασπάρ υπολογίζουν πόσα θα κέρδιζαν αν αγόραζαν το ανθοπωλείο. Η Κάρμεν πάει να δει τον Λουίς, για να μιλήσει μαζί του.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: