Το 383ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 383o. Ο Ρικάρντο περιμένει με ανυπομονησία την απάντηση της Λουσία. Εκείνη θα του ζητήσει κάτι σημαντικό για αντάλλαγμα. Η Εύα συνεχίζει να είναι απογοητευμένη και η Φίνα ανησυχεί. Ο Γκονζάλο ψάχνει κάτι στα κουτιά και δεν το βρίσκει. Ετοιμάζεται να τα παρατήσει, αλλά κοιτάζει στα σκουπίδια και το βρίσκει εκεί. Από τη μεριά του, ο Αρτούρο προσπαθεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά του, αλλά δυσκολεύεται. Είναι πολύ ανήσυχος και θα πρέπει να αντιμετωπίσει πάλι την Κάρμεν.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: