Το 385ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 385o. Η Πάτρι πιάνει την κοιλιά της σαν να είχε συσπάσεις. Ο Ρικάρντο είναι κοντά της, τρομαγμένος, και προσπαθεί να πάρει τη Λουσία, ενώ η Πάτρι προσπαθεί να αντέξει τον πόνο. Η Λουσία κάθεται στο γραφείο και μιλά στο τηλέφωνο με τον Άλντο, χαμογελαστή και τρυφερή. Η Εύα βάζει τα ρούχα στο στεγνωτήριο, αηδιασμένη, κλαίγοντας σιωπηλά. Η Μόντσε έρχεται από το γραφείο με κάποια χαρτιά στο χέρι. Χαμογελά, όταν καταλαβαίνει πως η Εύα θέλει να μιλήσει περισσότερο από όσο παραδέχεται. Επιστρέφει και ακούει την ιστορία της προσεκτικά. Από τη μεριά της, η Φενγκ εξακολουθεί να φέρεται τρυφερά στον Βίκτορ, αλλά εκείνος δεν αντιδρά, απογοητευμένος. Η Κάρμεν υποδέχεται τον Αρτούρο με φιλιά, πολύ γοητευτική. Η Όλγα και ο Μάριο είναι πολύ κοντά σ’ αυτό το επεισόδιο.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ.

Μοιράσου το άρθρο: