Το 359ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 359ο. H Φίνα ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που έχει σχέση με τον Αρτούρο Τόρες, τον γιο του Γκασπάρ, και για την οποία της μίλησε τόσο θετικά ο Γκασπάρ, δεν είναι άλλη από την Ρόζα Μουνιόθ. Η ορκισμένη εχθρός της οικογένειας Πένια και οποιουδήποτε ανθρώπου έχει σχέση με τον Φάρο. Η Φίνα δεν θα αργήσει να τους διώξει από το σπίτι της. Κάτι που ο Γκασπάρ δεν μπορεί να καταλάβει. Η Κάρμεν αρχίζει να προσποιείται πως είναι άρρωστη για να τραβήξει την προσοχή του Ρικάρντο και της Εύα και να τους πείσει να της χαρίσουν ένα εγγονάκι.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ

Μοιράσου το άρθρο: