Το 360ο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Ο Φάρος» (El Faro), παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλά οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουσία, κόρη της οικογένειας Πένια και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών. Πώς θα μπορέσει η Λουσία να δείξει τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να μη χάσει τον αγαπημένο της;

Eπεισόδιο 360ό. Ο Μάριο βλέπει τη Φενγκ και την Πάτρι να πίνουν κάτι μαζί. Θα εκπλαγεί όταν η Φενγκ, μετά το ψέμα της Πάτρι, θα του φέρεται σαν να είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Πάτρι. Στο μεταξύ, στο διαμέρισμα της οικογένειας Τόρες, ο Γκασπάρ, που έχει αποφασίσει να μη στηρίξει την εχθρό της Φίνα, δηλώνει στη Ρόζα Μουνιόθ ότι είναι εναντίον οποιασδήποτε σχέσης της με τον γιο της τον Αρτούρο. Φτάνει, μάλιστα, σε σημείο να τον απειλήσει πως θα του τα πάρει όλα, αν συνεχίσει μαζί της.

Παίζουν: Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι, Σόνια Ρούα.
Σκηνοθεσία: Χεσούς Φοντ, Σιμόν Κασάλ

Μοιράσου το άρθρο: