Το τρίτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ο τελευταίος εχθρός», παραγωγής Αγγλίας 2008 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 22:05.

Μίνι σειρά 5 ωριαίων επεισοδίων.

Υπόθεση: Ο ερευνητής Δρ. Stephen Ezard επιστρέφει στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον θάνατο του αδελφού του, Michael Ezard, για να διαπιστώσει ότι η χήρα του, Yasim Anwar, φιλοξενεί έναν καταζητούμενο, παράνομο μετανάστη που πάσχει από ανίατη ασθένεια. Η Yasim μετά τον θάνατο του μετανάστη φίλου της εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω πολλά ερωτηματικά. Αργότερα ο Stephen προσλαμβάνεται ως σύμβουλος και υποστηρικτής ενός νέου ηλεκτρονικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες ικανότητές του στον υπολογιστή, εντοπίζει κρυφά την Yasim, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ίδιος είναι πιόνι σε κυβερνητική συνωμοσία.

Η σκηνοθεσία είναι του Iain B. MacDonald.

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Anamaria Marinca, Max Beesley, Robert Carlyle και Eva Birthistle.

Επεισόδιο 3ο: Ο Stephen και η Yasim επιστρέφουν στο διαμέρισμα και τον Vucevic που περιμένει. Όταν πλησιάζουν, όμως, ο Russell εμφανίζεται με το φορτηγό του, εμποδίζοντας τους. Αφού ο Russell τους υποσχεθεί κάποιες απαντήσεις, ο Stephen και η Yasim μπαίνουν στο φορτηγό.
Πίσω στην αποθήκη του Russell γίνεται μια συμφωνία – θα τους βοηθήσει να πάρουν απαντήσεις αν τον βοηθήσουν να βρει τους δολοφόνους της κόρης του. Η Yasim θα κρυφτεί και ο Stephen θα επιστρέψει στη δουλειά και θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία για να αποκτήσει πρόσβαση στο προσωπικό του kellerman-deloit, έτσι ώστε να μπορεί να στοχεύσει σε κάποιον που πιθανώς θα είναι εύκολος στην παροχή πληροφοριών.

Μοιράσου το άρθρο: