Το τέταρτο επεισόδιο της δραματικής σειράς με τίτλο «Ο τόπος της καρδιάς μας», Καναδικής παραγωγής, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 15:00.

Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Eπεισόδιο 4

Η Έιμι έχει αναλάβει ένα άλογο με περίεργες συνήθειες και καταλαβαίνει ότι πρέπει άμεσα, να αλλάξει τον τρόπο που το εκπαιδεύει. Στο ράντσο έχουν πρόβλημα με τον ύπνο, καθώς, η Λου και ο Πήτερ προσπαθούν, απεγνωσμένα να ησυχάσουν το μωρό τους. Η Μάλορι έχει βρίσκει έναν τρόπο να λύσει το πρόβλημα αλλά τα πράγματα δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και ο Κέιλεμπ εκπλήσσει τον Τάι όταν επιστρέφει στο ράντσο, χωρίς την Άσλεϊ..

Μοιράσου το άρθρο: