Το 11ο επεισόδιο με τίτλο «Μέτρα ασφαλείας» της κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες», παραγωγής Αργεντινής 2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00.

Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.


Δείτε σήμερα: «ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
Eπεισόδιο 11

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό, η Λάουρα κοροϊδεύει την Σύνθια με τους τεχνικούς, αλλά η Σύνθια τους ακούει και παθαίνει κρίση.
Η Μέι, κατά τη διάρκεια της πτήσης της, βοηθάει μια γυναίκα που ετοιμάζεται να γεννήσει.
Η Μόνικα, τρομοκρατημένη με την επιστροφή του πρώην άντρα της, ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει μαζί με τη Νατάλια. Όμως, ο Τάνο της μιλάει ξεκάθαρα και την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.

Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre

Μοιράσου το άρθρο: