Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,Δημήτρης Παπαδημούλης  και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος,  είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Επίσης, καλεσμένοι στην εκπομπή, ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη, σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής, με αφορμή τις εμφανίσεις τους σε μουσική σκηνή της Αθήνας.

Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής, οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Γκυγιώμ, γλυκιά μου», Άννα Χατζησοφιά  και Περικλής Λιανός, οι οποίοι μας μιλούν για την υπόθεση του έργου, που πραγματεύεται την αναζήτηση του σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα σε πελάγη προκαταλήψεων.

Τέλος, σε απευθείας σύνδεση με την Πάτρα, θα δούμε όλες τις τελευταίες προετοιμασίες στο Καρναβαλικό Εργαστήρι για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 και καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η φετινή «βασίλισσα» των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Το Πατρινό Καρναβάλι 2018 στέλνει  μηνύματα αισιοδοξίας, ζωντάνιας και χαράς.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Μοιράσου το άρθρο: