Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 10 το βράδυ, στη συχνότητα του Kosmos, o Larry Skg από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει ένα πρωτότυπο mixset ειδικά για το «Kosmos Lab».

Ο Larry Skg είναι DJ, παραγωγός και συνιδρυτής της Shango Records. Με αφετηρία το Άμστερνταμ και τις σπουδές του στο S.A.E., ασχολείται ενεργά με τη μουσική παραγωγή από το 2013, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην παγκόσμια Global Bass σκηνή, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και δισκογραφικές να δηλώνουν ενδιαφέρον για τα τραγούδια και τα remix του. Αναμειγνύοντας παραδοσιακούς ήχους με μία σύγχρονη αισθητική, δίνει έμφαση στο χορό, τονίζοντας τα ξεχωριστά στοιχεία κάθε είδους. Από το Cabo Verde, την Αφρική και την afrolatin κουλτούρα της Βραζιλίας μέχρι την Κούβα, την Τζαμάικα και τα blues της Νέας Ορλεάνης.

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένα label και έχει επιμεληθεί remixes για πολλούς καλλιτέχνες του εξωτερικού, όπως Deela (Ancient Astronauts), El Buga, Superpendejos, Rocky Marsiano και Santi & Tugce.

Μέσα στο 2018 αναμένονται το πρώτο του single, καθώς και αρκετές νέες κυκλοφορίες.

_________

«Kosmos Lab»Το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου Έλληνες παραγωγοί και DJ και μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής δημιουργούν mixtapes αποκλειστικά για το Kosmos.

#Kosmos936   #Kosmos_Lab   #contemporary_roots_radio

Το «Kosmos Lab» ακούγεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στους 93,6 και τους 107,0.

Συντονιστείτε και ακούστε τους Hugo Kant (Fr), Gramatik (Sl), Boogie Belgique (Be), DJ Click (Fr), DJ Kobayashi (UK), Poldoore (Be), Kosta Kostov (Ger-Bg), Thornato(NYC), The Captain (IT), Nym (USA), Nickodemus (NYC), Frenic (UK), Gabin Nogueira (FR), DJ Snatch (GR), Akkizbeatz (GR), Supersan (GR), Larry SKG (GR) και άλλους!

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!

Info:

Κάθε Σάββατο, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Kosmos Lab»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936

logoKosmosLAB (1)

Μοιράσου το άρθρο: