Το 7ο επεισόδιο της νέας συναρπαστικής δραματικής σειράς θρίλερ «Taboo», παραγωγής Αγγλίας 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 στις 22:30. 

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο το 1814. Ο Τζέιμς Ντελέινι είναι ένας άνθρωπος που ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και επιστρέφει στο Λονδίνο βαθιά αλλαγμένος έπειτα από μακρόχρονη απουσία στην Αφρική. Τον θεωρούσαν νεκρό, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ό,τι απέμεινε από την κληρονομιά που του άφησε ο πάμπλουτος πλοιοκτήτης πατέρας του και να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Η κληρονομιά του πατέρα του όμως, είναι σαν ένα δηλητηριασμένο δισκοπότηρο και με εχθρούς να παραμονεύουν σε κάθε σκοτεινή γωνιά, ο Τζέιμς πρέπει να καταφέρει να πλεύσει σε θολά και πολύ επικίνδυνα νερά για να γλιτώσει την ίδια του τη ζωή.

Ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστήριο που το βαραίνουν συνωμοσία, φόνος και απάτη, ξεδιπλώνεται σε μια φλογερή ιστορία έρωτα και προδοσίας.

Παίζουν: Τομ Χάρντι, Μάικλ Κέλι, Ούνα Τσάπλιν, Τζόναθαν Πράις, Ντέιβιντ Χέιμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζέφερσον Χολ, Λίο Μπιλ, Εντ Χογκ.

Επεισόδιο 7ο. Ο Τζέιμς Ντιλέινι φαίνεται να έχει χάσει τα πάντα, έπειτα όμως κι από μια ολέθρια προδοσία, συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την ελευθερία του.

Έχοντας βρει επιτέλους την ευκαιρία που πάντα έψαχναν, το Παλάτι και η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών συνωμοτούν για να τον καταστρέψουν διά παντός. Η Λόρνα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, ενώ η Ζίλφα δείχνει να έχει βρει τη δική της.

Μοιράσου το άρθρο: