Το 72ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 72ο. Η Μόνικα, αποκτά έναν ανώνυμο διαδικτυακό εχθρό στο twitter, ο οποίος σχολιάζει αρνητικά το εστιατόριο. Οι φίλοι της προσπαθούν να την πείσουν να μη δώσει σημασία.
Η Λάουρα, παραδέχεται πως η εμμονή της για το αφεντικό της πηγάζει από την απελπισία της για την απώλεια του μωρού της.
Η Μέι, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει το Ρούμπεν να είναι μαζί, αλλά εξαιτίας ενός περιστατικού εκείνος δυσπειστεί για τις προθέσεις της.
Η ‘Αντρεα για ακόμη μια φορά βρίσκει δικαιολογίες για να φύγει με τον Ερνέστο και ο Αλεχάντρο καταλαβαίνει πως πρέπει να τελειώσει αυτό το παιχνίδι.
Η Λορένα απογοητεύεται, καθώς ο Φεντερίκο παύει να την διεκδικεί. Η Μαρίνα τότε, της αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο…..

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: