Το 40ο και το 41ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση-οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50. 

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 40: Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ – μετά την δολοφονία του Γκριν – προσπαθούν να εντοπίσουν τον Αλόνσο για να τους πει τι να κάνουν με τα αρχεία που έκλεψαν. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Ροδόλφο ανακαλύπτει ότι του έχουν κλέψει τα έγγραφα, ενώ η Ντιάνα συνειδητοποιεί ότι το περιεχόμενό τους είναι πιο σημαντικό από όσο νόμιζαν. Η Αντολφίνα, όταν μαθαίνει την οικονομική κατάσταση της Αντέλα, αποφασίζει να εγκατασταθεί στο σπίτι της και να βοηθήσει τη μικρή να αντιμετωπίσει το νέο ιδιοκτήτη: τον δον Ρικάρντο. Από την άλλη πλευρά, η Ελίσα έχει όλο και περισσότερες αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Κάρλος.

Επεισόδιο 41 : Ο Κριστόμπαλ χωρίζει με την Μπιάνκα. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν εμφανίζεται το πτώμα του Γκριν και δεν ξέρουν τι να κάνουν τα κλεμμένα έγγραφα. Η Καρολίνα αποκαλύπτει στον δον Ρικάρντο ότι η Ελίσα έχει παράνομη σχέση με τον Κάρλος, πράγμα που τον κάνει να αναλάβει δράση. Η Φραντζέσκα καταλαβαίνει με ανορθόδοξο τρόπο ότι ο Γκαμπριέλ εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο επιθεωρητής Βελάσκο έχει άσχημα νέα: τα δακτυλικά αποτυπώματα του οδηγού είναι άλλα από αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι της Αντέλα. Δεν σκότωσε εκείνος τον Χερμάν, άρα ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος και οι αδελφές Σίλβα εξακολουθούν να κινδυνεύουν.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο: