Το τέταρτο και το πέμπτο επεισόδιο του έκτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:50. 

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 4ο. Η Ντιάνα συναντά τον Καρλίτο και τον αναγκάζει να επισκεφτεί στο νοσοκομείο την αδελφή της,  όμως η επίσκεψη δεν πάει καλά. Την Ελίσα καταφέρνει να  παρηγορήσει μόνο ο πατέρας Τζουλιάν. Η Μπιάνκα και ο Ροδόλφο περνούν τεράστια κρίση  στο γάμο τους, ενώ ο Εμίλιο τους προτείνει να οργανώσουν ένα δείπνο στο σπίτι τους προς  τιμήν ενός ήρωα του Μαροκινού Πολέμου, με σκοπό να βελτιωθεί η δημόσια εικόνα του Ροδόλφο. Η Αντέλα δέχεται στο σπίτι της την Καμίνο και διαπιστώνει ότι πρόκειται για μια γυναίκα με εξαιρετική μόρφωση, γεγονός που της σβήνει την προκατάληψη που είχε εναντίον της μόνο εξαιτίας του χρώματός της.  Δεν έχουν όμως όλοι την ίδια στάση απέναντί της.

Επεισόδιο 5ο. Ο Σαλβαδόρ συνεχίζει να προσπαθεί να πουλήσει το ποσοστό του στο εργοστάσιο για να αγοράσει αμπελώνες και να εγκαταλείψει τη δουλειά του. Όμως, δεν θέλει να μάθει τίποτα η Ντιάνα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η Ελίσα αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από τη Σοφία και τον Κάρλος, ωστόσο η αντίδραση του ζευγαριού όταν τη βλέπουν δεν είναι αυτή που περίμενε. Η Ροζαλία αγνοεί ενοχλήσεις στην υγεία της και τις συμβουλές του γιατρού για ξεκούραση, θεωρώντας ότι η οικογένεια Σίλβα την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Ο Λουίς, σε μια προσπάθεια να βάλει σε τάξη και πάλι τη ζωή του, επισκέπτεται τη Μαρίνα με σκοπό να την αντιμετωπίσει κατά μέτωπο.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο: