Το 33ο και το 34ο επεισόδιο του έκτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:50

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 33ο: Ο Γκαμπριέλ προσπαθεί να πείσει τη μητέρα του ότι η Σολεντάντ είναι η γυναίκα της ζωής του. Η Σολεντάντ καταλαβαίνει ότι η Αντόνια θα είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για αυτό και της λέει ότι αν της το ζητήσει μπορεί να εγκαταλείψει τον Γκαμπριέλ, πράγμα που φέρνει την Αντόνια σε αδιέξοδο. Η Αουρόρα επισκέπτεται τον Κριστόμπαλ στον κατ’ οίκο περιορισμό του, για να τον ενημερώσει ότι η Μαρίνα βρίσκεται ακόμα σε κώμα. Μέχρι να συνέλθει, η αθωότητά του δεν μπορεί να αποδειχτεί.Η Ελπίντια συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Μπενζαμίν και αποφασίζει να τον κερδίσει ετοιμάζοντας του το αγαπημένο του φαγητό. Εμφανίζεται στο εργοστάσιο για να γευματίσουν μαζί, όμως την ίδια ιδέα έχει και η Ροζαλία.

Επεισόδιο 34ο: Η Σίλια βρίσκεται σε δίλημμα -δέχτηκε μια πρόσκληση να είναι ανταποκρίτρια πολέμου για ένα σημαντικό περιοδικό, όμως η Αουρόρα και η Μπιάνκα έχουν αντιρρήσεις. Η Μπιάνκα ικετεύει τη βασίλισσα να χρίσει βαρόνο τον Ροδόλφο, χωρίς αποτέλεσμα. Η Ελίσα και η Σοφία προσπαθούν να κρύψουν από τον Κάρλος την αλήθεια, από μια σειρά συμπτώσεων όμως εκείνος μαθαίνει για την απιστία της συζύγου του.
Η Ντιάνα έρχεται αντιμέτωπη με το θείο της, καθώς δεν αντέχει την ανικανότητα του Λουίς, και θέλει να τον απολύσει. Η συζήτηση καταλήγει με τη βίαιη αντίδραση του Ρικάρντο προς την Ντιάνα, μπροστά στα μάτια του Μπενζαμίν, που μένει ωστόσο άπραγος.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο: