Το 56ο και το 57ο επεισόδιο του έκτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:50. 

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 56ο. Ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την κηδεμονία της Εουτζένια η Σίλια είναι να συμφιλιωθεί με τον Σαλβαδόρ, όμως η Ντιάνα δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει.
Η Σίλια και ο Βελάσκο προσποιούνται ότι είναι ζευγάρι για να γίνει εκείνη πάλι δεκτή στο σχολείο, όμως η Αουρόρα αρχίζει να ενοχλείται.Η Σοφία θέλει να τελειώσει οριστικά η υπόθεση με την ταινία του Κάρλος και του Σίρο, ενώ η Ελίσα προσπαθεί να την μεταπείσει.
Η Ροζαλία δεν αντέχει την κρυφή σχέση της Ελπίντια με τον Ραϊμούνδο και ζητά τη βοήθεια του Μπενζαμίν για να τους χωρίσει.

Επεισόδιο 57ο. Η ένταση για την κηδεμονία της Εουτζένια που μένει τώρα με την Αντόνια κλιμακώνεται συνεχώς, η Σίλια δεν αντέχει να μην την έχει. Ο Σαλβαδόρ παρεμβαίνει για να εξομαλύνει τις σχέσεις με την θεία του παιδιού, όμως ο Γκαμπριέλ του ανακοινώνει ότι ο αγώνας για την κηδεμονία θα είναι σκληρός. Ο Μπενζαμίν και η Ροζαλία που έμαθαν για τη σχέση της Ελπίντια και του Ραϊμούνδο, προσπαθούν να τους λογικέψουν.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο: